Özgü Namal’la ilgili acı detay ortaya çıktı

Eşi Ahmet Serdar Oral’ın ölümüyle geçtiğimiz yıl dünyası başına yıkılan Özgü Namal’la ilgili acı detay ortaya çıktı.

YouTube video

42 yaşındaki oyuncu Özgü Namal’ın eşi Ahmet Serdar Oral geçtiğimiz yıl kalp krizi geçirmişti. Çocuklarının bakıcısı olayı fark ederek sağlık ekiplerine bildirse de Oral yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Ahmet Serdar Oral’ı kaybeden Özgü Namal, yaşamına çocuklarıyla birlikte İstanbul’da devam ediyor. Özgü Namal, Ahmet Serdar Oral’la 10 seneliğine kiraladığı Köyceğiz’e bağlı Ağla köyünde bulunan evle ilgili acı detay ortaya çıktı.

blank

Beş yıldır eşi ve çocuklarıyla birlikte orada yaşayan 42 yaşındaki oyuncunun, Ahmet Serdar Oral’ın vefatından sonra köye hiç gitmediği öğrenildi. Namal, Oral’la Köyceğiz’e bağlı Ağla köyünde yaşadıkları evi kullanıma kapattı. Evin bahçesinde Özgü Namal’ın çocuklarının oyuncakları ve kurdukları salıncak, atıl vaziyette duruyor.

Ayrıca oyuncunun, köyde eşiyle yatırım için satın aldıkları ve etrafına duvar ördükleri yedi dönüm, içinde küçük bir göl bulunan arsayı satışa çıkardığı iddia edildi. Namal’ın köydeki araziyi 3 milyon TL’ye satışa çıkardığı öne sürüldü.

Özgü Namal, eşi Serdar Oral’ı kaybettikten sonra ilk kez Ekim 2020’de çocuklarıyla Kavacık’ta ortaya çıkmıştı. Oyuncunun saçındaki beyazlar dikkat çekmişti. Karşısında muhabirleri görünce şaşıran ünlü oyuncu, yanında oğlu ve kızı olması nedeniyle soru sorulmaması yönünde el işareti yapmıştı.

Özgü Namal, “Nasılsınız?” sorusuna, “Hayırdır?” cevabını verip, tepki gösterdikten sonra aracının direksiyonuna geçmiş ve oradan uzaklaşmıştı.

Büyük acı yaşayan Özgü Namal, korona virüs salgını nedeniyle az kişinin katıldığı cenazeye, iki çocuğu dolayısıyla katılamamıştı. Namal, mezarlığa “Biricik eşim ve babamız” yazılı bir çiçek göndermişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.