Özgü Namal’dan radikal karar!

Eşi Ahmet Serdar Oral’ı kaybettikten sonra adeta sessizliğe gömülen Özgü Namal’dan, eşi Ahmet Serdar Oral ile yaşadıkları çiftlik ile ilgili radikal bir karar geldi.

YouTube video

Yeditepe İstanbul, Kurtlar Vadisi, Hanımın Çiftliği gibi unutulmaz birçok dizide rol alan oyuncu Özgü Namal’ın iki çocuğunun babası da olan nefes terapisti eşi Ahmet Serdar Oral, 2020 yılında henüz sadece 53 yaşındayken kalp krizi sebebi ile vefat etmişti. Oyunculuğa uzun zamandır ara vermiş olan ve eşini kaybettikten İzmir’e yerleşen Özgü Namal, Ağla Yaylası’nda bulunan çiftliğini ise Köyceğizli bir aileye kullanımları için bırakma kararı aldı.

blank

ÖZGÜ NAMAL’DAN RADİKAL KARAR

Takvim’de yer alan habere göre; Özgü Namal aileye çiftliği bırakırken tek şart olarak, “Lütfen evimizi eşimin hiçbir eşyasına dokunmadan olduğu gibi saklayın” isteğini sundu. Sözleşme ise 2025 yılında doluyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.