Özgü Namal ikinci kez hamile

Ünlü oyuncunun 1.5 aylık hamile olduğu iddia edildi.

Bir yıl önce oğlu Nefes’i kucağına alan ve bir süredir Kaş’ta yaşayan Özgü Namal’ın, 1.5 aylık hamile olduğu iddia edildi.

İKİNCİ KEZ HAMİLE!

2014 yılında reklamcı Ahmet Serdar’la aşk yaşamaya başlayan ve bir sene sonra nisan ayında oğlu Nefes’i dünyaya getiren Özgü Namal’ın ikinci kez bebek beklediği iddia edildi.

EKRANLARA ARA VERMİŞTİ

Doğumun ardından ekrana ara veren oyuncunun 1.5 aylık hamile olduğu ve bu mutlu haberi sadece arkadaşlarıyla paylaştığı öğrenildi.

GÖZLERDEN UZAK YAŞIYORLAR

Yogayla ilgilenen sevgilisi Ahmet Serdar Oral’la Antalya Kaş’ta gözden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden oyuncu, oğlunu orada büyütüyor.

İstanbul’a dönme fikrine sıcak bakmadığı söylenen Namal’ın, bir süre daha gelen dizi tekliflerine “Evet” demeyeceği ve bebeğini orada dünyaya getireceği konuşuluyor. habertürk

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.