Özgü Namal, Acun Ilıcalı’nın dijital platformu Exxen ile hayranlarıyla buluşacak

Son olarak Merhamet dizisinde rol alan Özgü Namal, 7 yıl sonra yeniden ekranda olacak. Hükümsüz dizisinde rol alacak olan Özgü Namal, Acun Ilıcalı’nın dijital platformu Exxen ile hayranlarıyla buluşacak.

Geçen haftalarda eşi Ahmet Serdar Oral’ın ani ölümüyle yıkılan Özgü Namal 7 yıl sonra dizi setlerine dönmeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncu Özgü Namal, Mustafa Uslu’nun yapımcılığını üstleneceği ‘Hükümsüz’ dizisinde rol alacak. Güçlü bir kadının hikâyesini anlatacak olan dizinin senaryo yazarı Oğulcan Kırca.

Acun Ilıcalı’nın yılbaşında hayata geçireceği Exxen adlı dijital platform için çekilecek olan dizinin yönetmen koltuğunda ise Ömer Faruk Sorak’ın oturacağı konuşuluyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.