Özgecan’ın katilinin öldürülmesine ünlü isimlerden çarpıcı yorumlar

Mersin’de öldürülen Özgecan’ın katilinin cezaevinde öldürülmesine, ünlü isimlerden çarpıcı yorumlar geldi.

Mersin’in Tarsus İlçesi’nde hunharca öldürülen üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan’ın katil zanlısı 26 yaşındaki Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken, cezaevinde vuruldu. Ahmet Suphi Altındöken hayatını kaybetti; baba Altındöken’in ise tedavisi sürüyor.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Ölümü ile Türkiye’yi yasa boğan Özgecan, Türkiye’de öldürülen kadınların simgesi olmuş, herkes onun ölümüyle isyan etmişti. Özgecan’ın katil zanlısının dün kaldığı hastanede öldürülmesi de sosyal medyada geniş yer buldu. Ünlü isimlerde bu konuyla ilgili paylaşımda bulundu.

Işın Karaca: Aldığınız her nefes haram!!! Karıncaya zarar gelmesin diyenlerden olduğum halde kılımın kımıldamaması!!!

Deniz Akkaya: Kana kan inandığım bir adalet sistemi olmadı hiçbir zaman ama bu beklediğim bir cezaydi; Allah biliyor… ÖZGECAN meleğim rahat uyu…

Metin Arolat: ÖzgeCan ‘ın katili cezaevinde vurularak öldürülmüş..Ama yine de bu fotoğrafa bakınca içteki sızı dinmiyor. .İlahi adalet deyip sevinmek mi? Cezasını buldu diye düşünüp hafifletmek mi? Yetmiyor hiç biri içimin sızlamasına..Tek diyebildiğim keşke hiç yaşanmasaydı..Yanmasaydı yürekler..Ah ÖzgeCan..Ölmeseydin… Tüm ÖzgeCan’ lar adına, umarım bu nefret toplumunda hepimiz daha sağlıklı bireyler olmayı becerebiliriz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.