Özgecan’a yazılan şarkıyla şiddet mağduruna imdat butonu

İşletmeci Serhat Gür, Özgecan Aslan cinayetinden etkilenerek yazdığı şarkının tüm gelirini kadın sığınma evlerine bağışlayacak ve şiddet mağduru kadınlara ‘imdat butonu’ alacak.

Eğlence hayatı müdavimlerinin yakından tanıdığı işletmeci Serhat Gür, Özgecan Aslan vahşetinden etkilenerek ‘Kadına Şiddete Hayır’ adlı şarkı yaptı. Oyuncu ve sunucu Esra Sönmezer’in de şarkı öncesinde yer alan ve birçok kurumun istatiklerinden toparlanan metni okuyarak projeye destek verdi.

ZİYNET SALİ’DEN ÖĞRENDİ

İki kız çocuk babası olan Gür “Özgecan büyük kızıma çok benziyordu. Kahroldum olayı öğrenince. Allah çocuklarımızı böyle canilerden korusun” dedi.
Cinayetin olduğu gün mekanına gelen Ziynet Sali’den Mersin’deki vahşi cinayeti haber alan Gür, aynı gece şarkının sözlerini gözyaşları içinde yazarak daha sonra da bestelediğini açıkladı.

GELİRİ KADIN SIĞINMA EVLERİNE

Çok yakında Nazo Müzik etiketiyle digital platformda yayınlanacak ‘Kadına Şiddete Hayır’ adlı şarkıdan elde edilen gelir kadın sığınma evlerine bağışlanacak. Gür, ayrıca projeden elde edilen gelirin bir kısmıyla da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı önderliğinde ihtiyacı olan şiddet mağduru kadınlara ‘imdat butonu’ alınacağını açıkladı.

serhat gur

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.