Özge Ulusoy, Wilma Elles ve Özlem Yıldız Mersin’de açılışta buluştular

Türkiye genelinde şubeleri olan San Kuaför önceki gün Mersin şubesinin açılışını Özge Ulusoy, Wilma Elles ve Özlem Yıldız’ın katılımıyla gerçekleştirdi. Korona virüs salgını sebebiyle tüm önlemlerin alınarak yapıldığı açılışa Mersin halkı yoğun ilgi gösterdi. Kırmızı kurdelenin kesiminin ardından üç güzel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Geçtiğimiz yıl eşi Kerem Göğüş’ten ayrılan ünlü oyuncu ” Pandemi döneminde neler yaptınız?” sorusuna ” İki kızımla hep evdeydik. Evde o süreçte kendimi geliştirdim. Yeni yemekler öğrendim. Türk yemeklerinde o kadar iddialı bir hale geldim ki size anlatam” cevabını verdi.

Boşandıktan sonra aşk hayatına kimseyi almayan Wilma Elles, yeni bir aşka yelken açmış durumda, muhabirlerin “Sevgiliniz var mı? Tekrar evlenmeyi düşünür müsünüz? demesi üzerine “Evet bir şeyler var. Hala genç ve güzelim tekrar evlenmeyi isterim. Ama bunları size detaylı anlatamam, bunlar çok özel konular. Beraber olduğum adamla evlilik yoluna gidersem sizin tanıştırırım ” dedi.

Muhabirlerin son olarak “eski eşinize nafaka davası açtığınız doğru mu?” sorusuna ise “yorumsuz” cevabını verdi.

Özge Ulusoy

Özge Ulusoy ise sıcaklardan dert yandı. Ulusoy, ” Adana’lılar haklıymış. Mersin’ e gelmek için Adana havalimanı’nı kullandık. Hani bir tabir vardır ya güneşe ateş etmek diye gerçekten haklılarmış adamlar. Bu güneşe ateş edilmez mi?” diyerek espri yaptı.

Sevgilisi Faruk Çolakoğlu ile düzeyli bir ilişkisi olan Ulusoy, çıkan ayrılık haberlerine dert yandı. “Bizi sürekli bir şekilde sosyal medyadan ayırıyorlar. Çıkan habelere itibar etmeyin Faruk’la iyi bir ilişkimiz var ” dedi.

Kadına şiddet olayları hakkında da konuşan Özge Ulusoy, “Son zamanlarda bu tür olaylar maalesef arttı. Ozan Güven gibi isimlerin bu tür şeyleri yapması şaşırtıcı. Sadece Ozan İçin değil genel olarak söylüyorum. Bu tür olayların son bulması lazım. Bir kadına vurmak acizliktir. ”

blank

Özlem Yıldız

Ünlü sunucu Özlem Yıldız’a basın mensuplarının ” Şu an Mersin’deyiz. Buranın yöresel lezzetlerinden olan Tantuni ile aranız nasıl?” sorusu yöneltildi. Yıldız “Ben yemek yemeyi çok seven bir insanım. Özellikle patates kızartmasına asla hayır diyemem. Ama havalar sıcak olunca insan bir şey yiyemiyor. Tantuni yağlı yediğinde güzel oluyor. Evde olsaydım yerdim ama bu sıcakta yiyemem ” dedi.

Bronz teniyle dikkatleri üzerine çeken Yıldız’a Çeşme tatilinde çekilen fotoğrafları sorulduğunda ise Sunucu, ” Aynaya baktım, sonra fotoğraflara baktım bu ben olamam dedim. Resmen ışığın azizliğine uğramışım. Bazen olabiliyor böyle şeyler yapacak bir şey yok “ dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.