Özge Ulusoy ve Faruk Çolakoğlu’nun kaçışı bitti!

Aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Özge Ulusoy ve Faruk Çolakoğlu’nun kaçışı bitti. Ulusoy, ailesinden ‘Aşkını basından uzak yaşa’ uyarısı alan iş adamıyla önceki gece ilk kez el ele görüntülenip aşkını ilan etti.

İş adamı Faruk Çolakoğlu ile bir yıldır aşk yaşayan Ulusoy, sevgilisinin ailesinden veto yemişti. Ulusoy’la birlikte görüntü vermemesi için ailesinden uyarı aldığı da iddia edilen Çolakoğlu, ünlü mankenle objektife yakalanmamayı tercih ediyordu. İkilinin muhabirlerden kaçışı önceki akşam son buldu.

İkili, Bebek’teki bir mekandan el ele çıkarak objektiflere mutluluk pozları verdi. Bir yıldır sevgilisiyle yakalanmamak için sürekli yurt dışında çıkan Özge Ulusoy’un da keyifli halleri dikkat çekti. Takvim Gazetesi’nden Doğan Savaş’ın haberine göre, 37 yaşındaki mankenin neşeli tavırları da “Özge, Çolakoğlu Ailesi’ne karşı zaferini kutluyor” dedirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.