Özge Özpirinçci’yi şaşırtan Buğra Gülsoy’un yeni imajı

Selçuklu dönemini anlatan ‘Nizam-ı Alem' dizisi için saçlarını uzatan Buğra Gülsoy, yeni imajıyla eski rol arkadaşı Özge Özpirinçci'yi şaşırttı.

TRT 1’de ekrana gelecek olan Selçuklu dönemindeki taht kavgalarını anlatan ‘Nizam-ı Alem’ dizisinde rol alan Buğra Gülsoy, yeni imajıyla hayranlarını şaşırttı.

Selçuklu’nun ünlü sultanı Melikşah’ı canlandırmaya hazırlanan Gülsoy, uzun ve örgülü saçlarla ekran karşısına geçecek. Rolü için mesaiye başlayarak haftanın belli günlerinde kılıç ve binicilik eğitimi alan Gülsoy, senaryo gereği görüntüsünde de değişikliğe gitti. Gülsoy, rolü icabı saçlarını uzatıp sakal bıraktı. Saçları örgülü ve sırtından çekilen bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşan Gülsoy, takipçilerini merakta bıraktı.

blank

BUĞRA İNANILMAZSIN

Gülsoy’un pozunu gören yakın arkadaşı Özge Özpirinçci, paylaşımın altına “Buğra, inanılmaz görünüyorsun, bayılıyorum sana” yorumunu yaptı. Özpirinçci, oyuncu arkadaşına yorumuyla destek verirken, daha sonra kendi Instagram hesabından destek verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.