Özge Özpirinçci ve Salih Bademci “İlk ve Son” ile geliyor

Ardı ardına yayınladığı orijinal yapımlarıyla büyük beğeni toplayan Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, yeni özel yapım dizisi “İlk ve Son”u üyeleriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Herkesin kendinden bir şey bulacağı, doludizgin bir aşk serüveni

Duyurulduğu günden bu yana merakla beklenen, başrollerinde Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’nin yer aldığı, senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, yönetmenliğini ise Cem Karcı’nın üstlendiği “İlk ve Son” dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı.

İLKLERİ UNUTULMAZ, SONLARI KAÇINILMAZDI

Yirmili yaşlarında tanışan Deniz ve Barış’ın 10 yıl süren serüvenlerini izleyeceğimiz dizide Deniz karakterine Özge Özpirinçci, Barış karakterine ise Salih Bademci hayat veriyor.

Deniz ve Barış’ın tutku dolu anlarından boşanmalarına uzanan, bazen güneşli, bazen bulutlu, bazen fırtınalı, bazen imkanlı, çoğu zaman ise imkânsız bir aşk hikayesi olan “İlk ve Son” izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

İLK TANITIM SOSYAL MEDYADA KISA SÜREDE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

BluTV tarafından yapımı üstlenilen “İlk ve Son” ilk tanıtımıyla izleyenler arasında merak uyandırdı ve kısa sürede sosyal medyada büyük beğeni topladı.

‘İlk ve Son’ yakında BluTV’de!

BLUTV: BluTV, ilk olarak 2016’da Türkiye’de ve ardından 2018’de Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da hizmete giren ve tüm dünyada Türkçe ve Arapça konuşan tüm izleyicilere sunulan önde gelen abonelikli online video izleme platformudur (SVOD). Discovery ile stratejik ortaklığının ardından BluTV, platformda discovery+ içeriklerini ve Discovery, Discovery Science, Eurosport 1 ve Eurosport 2 gibi kanalları yayınlamaya başladı. BluTV 5. yılını kutlarken, dünya çapında milyonlarca kişiye ulaşan BluTV orijinal içerikleri, Türk dizileri ve filmleri, Hollywood ve uluslararası dizi ve filmleri içeren geniş bir içerik yelpazesi sunar. BluTV, dünya çapında milyonlarca insana ulaşan 37 orijinal içerik üretmiştir ve üyelerine 10.000 saatten fazla premium içerik ve canlı TV izleme seçeneği sunmaktadır. BluTV global olarak en geniş Türk içerik portföyünü tek çatı altında toplamaktadır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.