Özge Özpirinçci Kuruluş Osman dizisine mi katılacak?

Kadın dizisiyle üç sezon boyunca ekranlarda yer alan Özge Özpirinçci, dizinin final yapmasının ardından harekete geçti. Ünlü oyuncu, yeni bir proje için anlaşma sağladı. Kuruluş Osman setini ziyaret eden oyuncunun ziyaret sebebi de belli oldu.

Çağan Irmak’ın Ay Yapım imzalı Netflix projesinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. 8 bölümden oluşacak aşk dizisini usta kalem Ece Yörenç yazıyor. Proje için ilk anlaşılan isim başrolünü oynadığı “Kadın” dizisi geçen günlerde final yapan Özge Özpirinçci oldu. Güzel oyuncunun mart ayında çekimlerine başlanacak olan dizide Birkan Sokullu’yla beraber kamera karşısına geçeceği öğrenildi.

blank
Özge Özpirinçci

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ, KURULUŞ OSMAN’A MI KATILACAK?

Öte yandan Özge Özpirinçci çarşamba günü “Kuruluş Osman”ın Riva’daki setine gitti. Bu durum “Acaba ünlü oyuncu dizinin kadrosuna mı katılıyor?” sorusunu akıllara getirdi. Ancak yapımcı Mehmet Bozdağ’ın ileriye dönük projeler için Özge Özpirinçci ile tanışma toplantısı yaptığı, bu sırada da oyuncuya setin gezdirildiği ortaya çıktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.