Özge Özpirinçci kendisine gelen eleştirel yorumlara isyan etti

Özge Özpirinçci saçlarını düzleştirmiş ve bu imaj hareketiyle gündem olmuştu. Özge Özpirinçci kendisine gelen eleştirel yorumlara, sosyal medya üzerinden cevap verdi.

Özge Özpirinçci sosyal medya üzerinden, yeni saçları için kendisine gelen eleştirilere cevap verdi. Kıvırcık olan saçlarını fönledikten sonra eleştiri alan Özge Özpirinçci, gelen yorumlara şu cevabı verdi:

blank

“Son birkaç yıldır hayatımı yaşama tercihlerimden dolayı insanlar tarafından hep bir kategoriye koyulmak isteniyorum. Saçıma fön çektirmek imaj değişikliği kabul ediliyor. O gün aynaya baktığımda hoşuma gitmeyen beyazlarımı sprey boyayla kapattığımda “eee ne oldu o doğal kıza” yorumları geliyor. Sokakta magazine makyajsiz ve rahat giysilerle “yakalanınca” bakımsız oluyorum vs. vs. … Konu bu yaftalar değil aslında. Konu birbirimizi olduğu gibi kabul edebilmeyi öğrenememekte. Ben hep böyleydim.”

“Başkasına zarar vermediğim sürece canımın istediğini yaptım ve bunun için de kimseye hesap vermedim bu saatten sonra da vermem. Hele artık bir de kız anası olmuşum oho… Bugün mini eteğim ve iğne topuklularımla galaya katılırım yarın parkta çocuğumla çimlerde yuvarlanmaktan leke olmuş eşofmanımla gezerim. Çünkü ben ÖZGÜRÜM! Sen ÖZGÜRSÜN! İstediğimiz gibi görünmekte!”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.