Özge Özpirinççi “Biz Böyleyiz” filmindeki Efsun’u anlattı

Hümeyra, Berrak Tüzünataç,Engin Öztürk, Şebnem Bozoklu, Özge Özpirinççi, Meriç Aral ve Boran Kuzum’un başrollerinde yer aldığı merakla beklenen “Biz Böyleyiz” filmi 10 Ocak’ta vizyona girecek.

Yönetmenliğini Caner Özyurtlu’nun yaptığı filmde Efsun karakterine hayat veren Özge Özpirinçci Efsun’u anlattı.

Özpirinççi ; Efsun, bu arkadaş grubunda aklı en başında kişi.Etrafındaki muhteşem enerjiye rağmen o sakin ve cool kalmayı biliyor. Toplumun şekillendirdiği biçimde değil kendi istediği gibi yaşıyor. Uzun yıllar görüşülmemesine rağmen tekrar bir araya gelindiğinde hiç ara verilmemiş gibi devam eden bir arkadaşlık ilişkisi var. Efsun, çevresini olduğu gibi kabul ediyor, değiştirmeye çalışmıyor. “ dedi.

blank
Özge Özpirinççi

“Hikayede olan her şeyin benim hayatımda bir karşılığı var”

Filmin hikayesinde kendi hayatından çok şey bulduğunu söyleyen Özpirinçci, Biz Böyleyiz’in izleyenler için güzel bir mola olacağını söyledi.

Eski arkadaşlar toplanıyor! Ama herkes artık yeni biri!

Çocukluk ve gençlik dönemleri bir arada geçmiş bir grup yazlık arkadaşı, ellerinde büyüdükleri Nezihe’nin (Hümeyra) rahatsızlandığı haberiyle, İstanbul’dan İzmir’deki Nezihe’nin evine doğru yola çıkar. Yıllar sonra ilk kez birkaç günlüğüne bir arada kalmak zorunda olan, birbirine zıt karakterlerle dolu ekibi, sürpriz gelişmeler, geçmiş hesaplaşmalar ve içine düşülen birbirinden komik olaylar beklemektedir.

“Biz Böyleyiz” filminin fragmanı yayınlandı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.