Özge Özder ile müzisyen eşi Sinan Güleryüz bebeklerine kavuştu

Sadakatsiz dizisinde Derya Samanlı karakteriyle ekranda olan başarılı ve güzel oyuncu Özge Özder ile müzisyen eşi Sinan Güleryüz bebeklerine kavuştu.

Yaptıkları düetlerle, sosyal medya paylaşımlarıyla ve aşklarıyla gündemden düşmeyen, sevilen çiftin bir kız bebekleri oldu. Kızlarının ismini Eva Luna koyan çift sosyal medya hesaplarından takipçilerine bebeğin ve kendilerinin sağlık durumunun iyi olduğunu söylemeyi ihmal etmediler.

Son paylaşımında “Kucağımızdasın artık, Hoşgeldin Ay Kızım..” diyen Özge Özder’e müzisyen eşi ise, “Aslında Gidersen Eğer Klibinde Annenin Karnında Ekrandaydın, Şimdi ise Ailemize, Hayatımıza, Yuvamıza Hoşgeldin, Benim Ay Tanrıçam, Güzel Yüzlüm” sözleriyle karşılık verdi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.