Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’ndan aşk dolu paylaşım

Özge Gürel, Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin çekimleri için Girne’de bulunan Serkan Çayoğlu’nun yanına gitti. Uzun bir süreden sonra bir araya gelen sevgililerin birlikte yer aldıkları yeni paylaşımları hayranlarını mest etti.

En Son Fox TV’de yayınlanan Bay Yanlış dizisinde Ezgi karakteri ile seyirci karşısına çıkan Özge Gürel dizinin final kararı almasıyla ekranlara veda etmişti. Şimdilerde yeni bir proje ile adı anılmayan güzel oyuncu meslektaşı Serkan Çayoğlu ile uzun süredir mutlu bir birliktelik yaşıyor.

Serkan Çayoğlu ise Bir Kıbrıs Hikayesi adlı yeni dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Başrollerinde Pelin Karahan, Gülfer Özdemir ve Ahmet Kural gibi başarı isimlerin yer aldığı Bir Kıbrıs Hikayesi dizisinin çekimleri için Girne’de olan Serkan Çayoğlu ve sevgilisi ayrı düşmüştü.

Özge Gürel’in İstanbul’da olması ve Serkan Çayoğlu’nun dizi çekimleri nedeniyle Kıbrıs’ta olması ünlü aşıklarda özlem oluşturuyordu. Hatta 34 yaşındaki güzel oyuncu, Instagram paylaşımında “Aşırı özlem içerir” yazarak sevgilisini etiketlediği bir paylaşımla duygularını dile bile getirmişti.

Mutluluk dolu anlarını sevenlerine sunan oyuncu çift, aşk dolu paylaşımlarıyla hayranlarını adeta mest etti.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.