Özge Gürel ve Öykü Karayel’de “Muhteşem İkili” kadrosunda

Kanal D’nin merakla beklenen, sezonun en iddialı projelerinden biri olan “Muhteşem İkili”nin çekimleri hızla devam ediyor. İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin başrolleri Özge Gürel ve Öykü Karayel ile paylaşıyor.

Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği Muhteşem İkili’de Özge Gürel, MKC (Kerem Bürsin)’nin özgür ruhlu kız kardeşi Nilüfer’e hayat verirken; Öykü Karayel ise başarılı bir avukat olan eski eşi Yağmur’u canlandıracak.

Nilüfer, MKC’nin ondan on yaş küçük kız kardeşi. MKC ile başa çıkabilen tek, ona laf yetiştirebilen son kişi. Yağmur ise, Oğluna tehlikeden uzak, güvenli bir hayat sağlamak için uğraşan bir anne, aynı zamanda başarılı bir avukat. MKC ile ortak noktaları ikisinin de stratejist yanının güçlü olması. Ama Yağmur insan ilişkilerinde çok daha başarılı. MKC’nin içindeki sevimli tarafı görebilmesini bu özelliğine borçlu.

Etkileyici hikayesi ve güçlü kadrosuyla Muhteşem İkili yakında Kanal D’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.