Özge Gürel, sevgilisi Serkan Çayoğlu ile yaşadığı mutluluğu anlattı

Oyuncu Özge Gürel, vermiş olduğu bir röportajda oyuncu sevgilisi Serkan Çayoğlu ile yaşadığı mutluluğu anlattı.

Rol aldığı diziler ile İtalya’da büyük bir hayran kitlesi elde eden Özge Gürel, CHI ITALIA adlı dergiye röportaj verdi. Uzun süredir kendisi gibi oyuncu olan Serkan Çayoğlu ile birlikte olan Gürel, ‘Çok şanslıyım! Her gün gözlerimi aşka açıyorum ve sevildiğimi bilerek uyanıyorum. Bu, hayatta sahip olunabilecek şahane bir güç! Biz birbirine âşık bir çiftiz ve hayatı böyle yaşıyoruz.’ dedi.

blank

YURTDIŞINA PROJE YAPACAĞIM

Yurtdışı için proje hazırlığında da olduğunu belirten Gürel, ‘Bunu kesinlikle çok istiyorum ve olacağını biliyorum! Bir oyuncu olarak farklı ülkelerde olup yeni zorluklarla karşılaşmayı çok heyecan verici ve öğretici buluyorum.’ diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.