Özge Gürel, moda ikonu Audrey Hepburn ile kıyaslanıyor

Başrolünde yer aldığı Bay Yanlış dizisi yakında İtalya’da yayınlacak olan Özge Gürel için İtalyan INpress magazine sayfası özel bir haber içeriği hazırladı.

Haberde Özge Gürel için “ Saflık ve sadelik mucizesinin adı Özge Gürel” ifadelerine yer verdi ve oyuncu ve moda ikonu “Audrey Hepburn” ile karşılaştırılarak “Zarifliği ve derinliği öyle özel ki Audrey Hepburn ile kıyaslanıyor” denildi.

NEZAKET İKONU

Özge Gürel’in sosyal medyadan yaptığı yardım çalışmaları ve sosyal sorumluluk projelerinden de bahsedilen yazıda “ Bu asil iyilikleri sayesinde Özge Gürel bir nezaket ikonu olarak kabul ediliyor. Birçok insana iç güzelliğin önemi kanıtlayan bir ruha sahiptir. İşi dışında rol yapmayan karakteriyle her zaman sahip olduğu doğallığını korumayı başarır. Gerçek merakı ve her durumda sahip olduğu içten gelen coşkusu önemli konuların anlatılacağı güçlü projelerde onu hep görmemizi sağlıyor” yorumu yapıldı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.