Özge Gürel ile öpüşme sahnelerinde Murat Yıldırım’ın eşi yanından ayrılmamış

Murat Yıldırım filmi için Özge Gürel ile ateşli öpüşme sahnelerini çekerken eşi İman Elbani’nin bir dakika yanından ayrılmadığı ortaya çıktı.

‘İlk Öpücük’ filminde Murat Yıldırım ve Özge Gürel’in öpüşme sahnelerinde İman Elbani’nin de sette olduğu ortaya çıktı. Faslı güzelin galalarda olduğu gibi çekimler süresince de eşini desteklediği öğrenildi.

TEKRARLARDA TEDİRGİNLİK YAŞADI

Konuşulanlara göre Murat Yıldırım, öpüşme sahnelerinde gerildi. HT Magazin’in haberine göre filmin beş ayrı bölümündeki öpüşme sahneleri çekilirken tekrarlar olunca tedirginlik yaşadı. Tirilye ve Gölyazı’daki çekimlerde bu sahnelerin çabuk tamamlanması için set ekibini uyardı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.