Özge Borak organik tarıma merak saldı

Sezonu Avşa Adası'nda açan oyuncu Özge Borak, organik tarıma merak sardı. Olgunlaşan domatesleri dalından toplayan Borak, 'Burada hemen her yaşayanın bahçesi var. Eksikleri gidip, bağdan, bahçeden toplayıp, alıyoruz ama olmuşları da kendin toplamak gibisi yok' dedi.

Koronavirüs sebebiyle bir süredir evde önlem amaçlı karantinada olan oyuncu Özge Borak, normalleşme adımlarının atılmasıyla soluğu Avşa Adası’nda aldı.

Bir süredir babasının yanında tatil yapan Borak, organik tarıma merak sardı. Bahçesine kavun eken Özge Borak, o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

blank

Özge Borak, paylaşımına şu notu düştü:

Hepimize güzel bir hafta olsun. Bir süre bağdır, bahçedir çok duyarsınız benden. Sebzeyi, meyveyi dalından kendin koparıp, yemek gibisi yok.

Hele ki kendi bahçenden olunca daha bir başka. Öyle dönümlerce bahçemiz yok, avuç içi kadar ama bize yetiyor. Rahmetli dedemden kalma iki ağacımız var; armut ve erik…

Yakında şeftali de olur, o daha fidan olmasına rağmen üstünde var birkaç tane. Bugün de kışın babamın saksılarda yetiştirdiği kavunları ektim bahçeye.

Öptüm seni kavun, tutmamazlık etmeyin haaa. Ne güzel şey toprakla uğraşmak, bayılırım. Yarın da biber, salatalık fidesi alıp, onları dikeriz. Bence yaparız; değil mi baba?

Burada hemen her yaşayanın bahçesi var. Eksikleri gidip, bağdan, bahçeden toplayıp, alıyoruz ama olmuşları da kendin toplamak gibisi yok.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.