Özel mesajları ifşa olan Cem Özer’in eşi Pınar Dura suskunluğunu bozdu!

Cem Özer’in özel mesajları ve fotoğrafları dün ifşa oldu. Özer konuyla ilgili olarak sosyal medyada kendisini ifşa eden kadını suçlayarak, “Bana kumpas kurdular, para yüzünden yaptılar.” dedi. Özer’in açıklamalarının ardından gözler eşi Pınar Dura’ya çevrildi. Dura’dan eşine destek geldi.

Evli ve iki çocuk babası Cem Özer’in bir takipçisine uygunsuz fotoğraflar göndererek taciz ettiği iddiası ortaya atıldı. “Söylemezsem Olmaz” programında açıklanan olayın ardından Cem Özer sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Hata yaptığını kabul eden Cem Özer taciz iddiasını reddetti ve eşinden özür diledi.

ŞOK! Cem Özer’in özel görüntüsü ifşa oldu! Takipçisini nasıl taciz etti?

Cem Özer kamera karşısına geçerek, “Kamuoyuna açıklama: Bizim ayrı olduğumuz bir dönemde yaşanmış bir hikayedir. Bu konudan Şimdi de sizlerin haberi oldu. Bu kişinin iyi niyetli olmadığı belli bu kişinin. Biz aramızda bu konuyu çözdük. Bütün kamuoyuna duyururuz” dedi.

blank

EŞİNDEN CEM ÖZER’E DESTEK GELDİ

Yaşanan gelişmelerin ardından gözler Cem Özer’in eşi Pınar Dura’ya çevrildi. Dün eşinin doğum günün kutlayan Dura, ‘Güzel ruhlu sevgilim, sen, hayata karşı duruşunla, engin bilgi birikiminle, mütevazi ruhunla, duygusallığınla ve merhametinle bana hep ilham veriyorsun. Senin oyunculuğunu izlerken bir hayranın, evimizde ise hayat arkadaşın ve karın olmaktan gurur duyuyorum. Yaşama sevincim, Doğum Günün Kutlu Olsun.. Seni çok ama çok seviyorum… Aşkım’ mesajını paylaştı.

Dura daha sonra, ‘Bize inanan ve destekleyen herkese çok teşekkür ederiz’ notuyla bu fotoğrafı paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.