ÖZEL HABER! Ferhat Göçer’den eleştirilere yanıt

Ferhat Göçer geçtiğimiz günlerde oğlunun kayıt işlemleri için Londra’ya gitti. Sosyal medyada oğlunun okul görüntülerini paylaşan ünlü yorumcu bu görüntülerden dolayı tepki çekti. Bu duruma Ferhat Göçer yazılı bir açıklama yaparak duruma açıklık getirdi..

İŞTE FERHAT GÖÇER’İN AÇIKLAMASI

”Sevgili Dostlar oğlumun Londra daki okul kaydının iletisi ile ilgili bir yanlış anlaşılma var sanırım… Gelen bazı mesaj çok önyargılı ve acımasız… Oğlum Londra da doğdu ve orada annesi ,anneannesi ve dayıları ile birlikte yerleşik bir düzende yaşıyor…Ben zaman zaman mümkün olduğunca ziyarete gidip hasret gideriyorum… Okula kaydını bir mutluluğumu ve gururumu sizlerle paylaşmak için ilettim ancak anlıyorum ki canımdan çok bağlı olduğum vatan sevgimin sorgulandığı çirkin bir dialogun içine çekmek isteyenler olmuş… Yanlış anlaşılmara mahal vermemek için bu iletiyi paylaşmayı uygun gördüm iyi dileklerini gönderen gerçek dostlara anlayışları için teşekkür ederim”

ferhat

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.