Özel Bireylerin Bayramı Kocaman Ailesiyle Taçlandı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Ramazan Bayramı’nda eşi Elif Kocaman ile birlikte Suadiye Cemal Doğan ve Köseköy Rehabilitasyon Merkezlerini ziyaret ederek özel bireylerle bayramlaştı.

Ramazan Bayramı münasebetiyle Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman eşi Elif Kocaman ile birlikte Suadiye Cemal Doğan ve Köseköy Rehabilitasyon Merkezlerini ziyaret ederek özel çocukların bayramlarını kutladı.

ONLAR BİZİM CANLARIMIZ

Suadiye Cemal Doğan ve Köseköy Rehabilitasyon Merkezlerinde kalan özel çocuklar tarafından ilgiyle ve sevgiyle karşılanan Kocaman ailesi, Ramazan Bayramı’nın sevincini yaşayan özel bireylerin mutluluğunu ikiye katladı. Özel çocuklarla yakından ilgilenen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Bayramlarımız birlikte olunca daha güzel, paylaşınca daha güzel. Özel bireylerimizle her zaman bir arada oluyoruz. Onlar bizim canlarımız. Ama bayramlar özeldir. Bayramların ruhu, enerjisi, mutluluğu, paylaşımları daha anlamlıdır. Kıymetli özel kardeşlerimizi ziyaret edip, hoş bir anı bırakmak istedik. Onların mutluluğu ilaç gibi. Rabbim gönüllerinden ferahlık ve mutluluğu eksik etmesin inşallah” ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerde özel bireylere küçük bayram hediyeleri verilirken; program sonunda pasta kesilerek, toplu hatıra fotoğrafı çekildi. Güzel bir bayram günü geçiren özel bireyler ise, Başkan Kocaman ve eşi Elif Kocaman’a olan teşekkürlerini sevgi dolu, içten kucaklaşmaları ile ifade ettiler.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.