Özdağ’dan Soylu’ya manevi tazminat!

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya manevi tazminat davası açtı. Dava kazanılırsa sokak hayvanlarına mama alınarak barınaklara dağıtılacak.

ANKARA (İGFA) – İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 5 Mayıs 2022 tarihinde katıldığı televizyon programında Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’a yöenlik kamuoyunda saygınlığı hedef alan küçük düşürücü ifadeler kullandığı öne sürüldü.

Partiden yapılan yazılı açıklamada Genel Başkanları’na açıkça küfredildiğini iddia etti.

Yayındaki diyalogların anımsatıldığı açıklamada, “Program sunucusunun: Ümit Özdağ’dan bahsettik programın da özellikle başında ‘’Kendisinden bir cevap var.” demesine karşılık cevap olarak aynen şu ifadeleri kullanmıştır: “Hiç, hiç muhatabım değil. Hiç kabul etmem, hiç adam yerine koymam. Hayır, kabul etmem. Bunu söylerseniz toplantıyı terk ederim. Ben bu adamı adam yerine de insani yerine de koymam Bu, hayvandan aşağı bir adamdır. Esfel-i Safilindir, bu kadar basit. Adam yerine koymam. Kendisi adam yerine girmeye çalışıyor. Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur. Bu kadar açık istihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir. İtibarimizi onun itibarıyla bir araya getirir miyiz?” dedi. AİHS ve Anayasa çerçevesinde bir partinin Genel Başkanı sıfatıyla, siyasi bir kişilik olarak düşüncelerini ifade etmiş olmasından dolayı, kamuoyu önünde kişiliğine saldırılmış ve küçük düşürülmeye çalışılmıştır. Bu sebeple Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ tarafından, manevi tazminat davası açılmıştır. Davanın kazanılması durumunda, sokak hayvanları için mama alınarak barınaklara dağıtılacaktır” ifadelerine yer verildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.