Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan, hakkındaki suçlamalarla ilgili ilk kez konuştu

Özcan Deniz’in kendisine şiddet uyguladığını iddia eden eski eşi Feyza Aktan’ın oğlu Kuzey’in bakıcısı Gülnaz’ı darbettiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. 29 yaşındaki Aktan, hakkındaki suçlamalarla ilgili ilk kez konuştu.

Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan’ın oğlu Kuzey’in bakısını darp ettiği iddiaları magazin gündemine son dakika olarak düşmüştü. Oğlunun bakıcısına şiddet uyguladığı iddia edilen Feyza Aktan sessizliğini bozdu.

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz ile 2019 yılında boşandığı eski eşi Feyza Aktan, kozlarını mahkemede paylaşıyor. Deniz, ayda dört kez görebildiği oğlu Kuzey’in velayeti için mahkemeye başvurdu.

29 yaşındaki Aktan ise tıpkı beraber oynadıkları ‘Senkron’ dizisindeki gibi eski eşi Özcan Deniz’in kendisine defalarca şiddet uyguladığını öne sürdü. Tüm bu süreç devam ederken çiftin oğlu Kuzey’in bakıcılığını yapan Özbek asıllı Gülnaz’ın dizleri morarmış görüntüleri ortaya çıktı.

‘Senkron’ dizisinde oğlu Kuzey’in Naz adıyla seslendiği Özbek asıllı bakıcısı Gülnaz, bunu kendisine Feyza Aktan’ın yaptığını söyledi.

FEYZA’DAN İLK AÇIKLAMA

Konuyla ilgili sessizliğini bozan Feyza Aktan ise Posta’ya konuştu. Aktan, “Beni şikayet edip kanunen hakkını arayacağı merciler var. Onu bu hale ben getirmedim” dedi.

Aktan, sözlerine, “Gülnaz iki sene benimle çalıştı. 7 ay önce işine son verdim. Benim işine son verdiğim gün Özcan’ın yanında işe başladı. Yedi ay sonra böyle bir fotoğrafın çıkmasına şaşırdım. Olayla alakam yok. Asla kaba kuvvet kullanmam. Bu tarz haberlerle gündeme geldiğim için çok üzülüyorum” diye devam etti.

ÖZCAN BENİ DÖVDÜ

Özcan Deniz ile kısa süreli birlikteliğin arından tekrar mahkemelik olan Feyza Aktan ocak ayında şiddete uğradığı gerekçesiyle savcılığa başvurup eşi ve abisi hakkında iki ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

Ardından Özcan Deniz hakkında yaralama suçundan 1.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Feyza Aktan dilekçesinde eski eşinin kendisini bir değil, birçok kez dövdüğünü söylemişti. Deniz’in birlikte oldukları dönemde kendisini aldattığını, ayrılmak istediğinde odaya kilitleyerek ölümle tehdit ettiğini öne sürmüştü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.