Özcan Deniz’in eşi boşanma iddialarına cevap verdi

Boşanma iddiaları ile gündemden düşmeyen Özcan Deniz ve Feyza Aktan çifti, Aktan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kafaları tekrar karıştırdı.

Özcan Deniz’in, babalar gününde oğlu Kuzey ile paylaştığı fotoğrafı “Elimizden acımadan bu günümüz çalınsa da biliyorum tüm günler bizim…” açıklamasıyla paylaşması ayrılık dedikodularını alevlendirmişti.

Özcan Deniz’in eşi Feyza Aktan’ın, boşanmak için avukatına talimat verdiği ve Ankara’dan avukatını çağırdığı öğrenilmişti.

Fakat Aktan, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ile tekrar kafaları karıştı. Feyza Aktan fotoğrafa şu şekilde bir açıklama ile paylaştı;

“Hayat arkadaşım.. Aşık olduğum adam! Sen, benim ve oğlumuzun başına gelen en güzel şeysin.Yerim hep başının üzeri oldu. Ne şanslıyım ki aşkı seninle deneyimledim. İyi ki bizimsin…”

Özcan Deniz ile eşi Feyza Aktan boşanıyor mu?

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.