Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan’ın havuz keyfi!

Özcan Deniz, oğlu Kuzey ve geçtiğimiz günlerde boşandığı eşi Feyza Aktan’la birlikte Bodrum’da bir otelin havuzunda keyif yaparken objektiflere yakalandı.

Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, Mart 2018’de Feyza Aktan ile Zekeriyaköy’deki villasında nikah masasına oturmuştu. Düğünden yaklaşık bir buçuk ay sonra da oğulları Kuzey’i kucaklarına alan çift, geçtiğimiz haftalarda da flaş bir karar almıştı.

blank

Deniz ve Aktan, 26 Haziran’da Çağlayan Adliyesi’nde tek celsede anlaşmalı olarak boşanmıştı.

Barışma tatili

Ancak çift, boşanmanın ardından ilişkilerine bir şans daha tanımış, birkaç gün önce de Bodrum-Yalıkavak’ta el ele görüntülenmişti.

Barışma tatiline çıkan çiftin, son olarak Bodrum’da Yalıkavak Cactüs Otel’in apart bölümünde tatil yaptığı ortaya çıktı. Etraftaki meraklı gözlere aldırmayan Deniz ve Aktan, yürüyüş yaparken objektife takıldı.

Oğlu Kuzey ve eski eşi Feyza Aktan ile havuz başında magazincilere yakalanan Deniz’in keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı. Ünlü oyuncu, özel güvenlik önlemleri almasına rağmen objektiflerden kaçmayı başaramadı.

Özcan Deniz boşandığı Feyza Aktan ile Bodrum’da el ele görüntülendi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.