Özcan Deniz, kariyerinde bir ilke imza atacak

Oyuncu ve yönetmen Özcan Deniz, kariyerinde bir ilke imza atacak. Son olarak ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’ adlı dizide rol alan Özcan Deniz, projesi yayından kalktıktan sonra uzun süre ekrandan uzak kalma planları yapıyordu. Üstelik Arap ortaklı eski yapımcısından aldığı dev bütçeli teklife de ‘hayır’ yanıtını vermişti. Ancak ünlü oyuncu, ‘Ya Sonra’, ‘Evim Sensin’, ‘Su ve Ateş’, ‘Sevimli Tehlikeli’ ve ‘Her Şey Aşktan’ filmlerinin ortak yapımcısı olan, son dönemin vergi rekortmeni Şükrü Avşar’ın hatırını kırmadı ve Avşar Film’le el sıkıştı.

Uçankuş’un haberine göre; Deniz, sinema filmlerinin ardından kariyerinde ilk kez dizi film yönetecek. Üstelik şu günlerde dizinin senaryosunu da kendisi hazırlıyor. Tıpkı filmlerinde olduğu gibi bu projede de aynı zamanda rol alacak. Özcan Deniz, aynı ekiple geçen yıllarda ‘Karagül’ dizisini çekmişti.

Sahneleri bıraktığı için şimdiye kadar toplam 50 milyon TL kaybettiğini öne süren Özcan Deniz’in, Nurgül Yeşilçay’la çektiği ‘İkinci Şans’ filmi kasım ayında vizyona çıkacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.