Özcan Deniz ile Feyza Aktan yeniden mi evleniyor?

Feyza Aktan ile tek celsede boşanan Özcan Deniz, kısa süre önce eski eşiyle yeniden bir araya gelmişti. Son olarak çiftin evleneceği iddia edildi.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan boşandıktan sonra sürdürdükleri birliktelik, bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa’da konu oldu. Geçtiğimiz günlerde bir konserinde alyansını takmaya başladığı görülen Özcan Deniz kafaları karıştırdı. Ünlü çiftin yeniden nikah masasına oturacağı iddia edildi. Konuyla ilgili olarak taraflardan ise bir açıklama gelmedi.

ÖZCAN DENİZ VE FEYZA AKTAN NE ZAMAN EVLENDİ?

Özcan Deniz ve Feyza Aktan, 8 Mart 2018 tarihinde evlenmişti. Çift, geçtiğimiz yıl 30 Nisan’da oğullları Kuzey’i kucaklarına aldılar.

ÖZCAN DENİZ VE FEYZA AKTAN NEDEN AYRILDILAR?

Deniz ile Aktan, yurt dışı tatillerinde büyük kavgaya tutuştu ve yaşanan inatlaşma sonucu boşanma kararı aldı. Feyza Aktan daha sonra geri adım atsa da Özcan Deniz kararından vazgeçmedi ve çift, anlaşmalı olarak boşandı. Ayrıca kısa süre önce bir markanın yatak reklamında rol alan Özcan Deniz eğer boşanmasıydı reklamda eşiyle rol alacaktı. Feyza Aktan bu reklam filminden 500 bin TL kazanacaktı.

Özcan Deniz’den sürpriz karar!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.