Özcan Deniz hakkında şoke eden taciz iddiası

Şimdilerde ekranlara dönmek için hazırlanan oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Bir genç kadın, kendisini rahatsız ettiği gerekçesiyle daha önce de şikayetçi olduğu Deniz’in bu kez adam tutup kendini takip ettirdiğini iddia etti ve yeniden savcılığa başvurdu.

Geçtiğimiz aylarda 39 yaşındaki Işıl İ. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak, ünlü oyuncu Özcan Deniz’le bir dizide rol aldığını bu sebeple tanıştığını, o tarihten sonra kendisini takip ettiğini düşündüğünü, ikametgâhına kamera yerleştirdiğini belirterek ünlü oyuncudan şikayetçi olmuştu. Savcılık ise şikayetin gerçekçi olmadığını belirtip soruşturmayı kapatmıştı.

BENİ TAKİP ETTİRDİ

Günaydın’ın haberine göre; Işıl İ., Geçtiğimiz günlerde İstanbul Etiler’de lüks bir restoranda oturuyordu. İddiaya göre yemek yediği sırada genç kadın, bir şahıs tarafından restorana kadar takip edildi aynı şahıs bir de genç kadının karşı masasına oturup telefonla video çekmeye başladı. Bu durum sonrası Işıl İ., restoran güvenliğinden yardım istedi.

YİNE AYNI KADIN, FARKLI ŞİKAYET

Olayla ilgili Polis merkezine yönlendirilen genç kadın, kendisini takip eden şahsın Özcan Deniz tarafından tutulduğunu, Özcan deniz ile aralarında husumet olduğunu ve can güvenliğinden endişe ettiğini beyan etti. Işıl İ.’nin ihbarı üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.