Özcan Deniz, Feyza Aktan’la evlenmeden önce Samar Dadgar ile aşk yaşamış

Feyza Aktan ile sorunlu bir boşanma süreci geçiren ve şiddet davası ile sık sık gündeme gelen Özcan Deniz’in İranlı sevgilisi Samar Dadgar ile ilişkisi hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Özcan Deniz ve Samar Dadgar’ın ilişkisiyle ilgili sırrı magazin gündemine bomba gibi düştü.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, oğlu Kuzey’in annesi Feyza Aktan ile yaşadığı sorunlu boşanma sürecinin ardından aradığı aşkı buldu. Kendisinden 24 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar ile aşk yaşamaya başlayan Özcan Deniz, ilişkisini doludizgin yaşamaya devam ediyor.

Aşklarını magazin basınından uzakta yaşayan ünlü çift, Sevgililer Günü’nde Yeniköy’de bir kebapçıda yemek yedi. Samar Dadgar kameraların görüntü aldığını fark edince sevgilisi Özcan Deniz’in yanından uzaklaştı. Çiftle ilgili bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı.

blank

FEYZA AKTAN İLE EVLENMEDEN ÖNCE SEVGİLİYMİŞ

Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan’la evlenmeden önce de genç modacıyla beraberlik yaşadığı, boşandıktan sonra tekrar görüşmeye başladığı öğrenildi.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.