Özcan Deniz: Erkekler kasılmaktan kurtulsun

Sanatçı Özcan Deniz Bodrum Yalıkavak’ta sahne aldı. Hayranları ile sohbet eden Özcan Deniz, “Bu akşam, kadınların topuklu ayakkabı giydiğine pişman, erkekleri ise kasılmaktan kurtaran bir Özcan Deniz gecesi olacak” dedi.

Ünlü sanatçı Özcan Deniz, geçtiğimiz akşam sahne aldı. Kurban Bayramı’nda çalışan isimler arasında yer alan Özcan Deniz, Bodrum Yalıkavak’taki bir mekanda sahneye çıktı. Oldukça neşeli olduğu görülen Özcan Deniz, konser programına da hareketli-temposu yüksek olan şarkıları ile başladı.

blank

“ERKEKLER KASILMAKTAN KURTULSUN”

Kendisini dinlemeye gelen konuklarına sahneden seslenen Özcan Deniz, “Bu akşam, kadınların topuklu ayakkabı giydiğine pişman, erkekleri ise kasılmaktan kurtaran bir Özcan Deniz gecesi olacak” dedi.

Geçtiğimiz yılı özel hayatında oldukça hareketli geçiren Özcan Deniz, İranlı modacı Samar Dadgar ile nikah masasına oturmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.