Özcan Deniz, Cem Yılmaz’dan sonra gişede de umduğunu bulamadı

Başrollerini Hande Doğandemir,Şükrü Özyıldız ve Mithat Can Özer’in paylaştığı Her Şey Aşk’tan ilk haftasında beklenen ilgiyi göremedi. Filmin başrol oyuncuları geçen hafta Beyaz Show’a katılmıştı. Oyuncuların diğer konuk şarkıcı Serkan Kaya’ya karşı küçümser tavırları,Şükrü Özyıldız ve Mithat Can Özer’in kameralar önündeki yakışıksız oturuş biçimleri seyirciler tarafından çok ağır bir şekilde eleştirilmişti. Öyle ki twitterdan asla bu ekibin filmine gidip prim vermeyin diyenler bile olmuştu. Yapımcı Özcan Deniz ise sunucu Beyazıt Öztürk’e twitterdan sitem edip,oyuncularına gereken özeni göstermediğini dile getirmişti. Serkan Kaya ise programda oyuncuların kendisine saygısızlık yaptığını ama kendisinin bunları görmezden geldiğini söyleyerek,izleyicilerin oyuncular için yaptıkları yorumları desteklemişti. Filmin ilk haftaki gişesi 182.476 ‘da kaldı, hal böyle olunca izleyici filmi protesto etti dedikoduları çoğalmaya başladı.

her sey asktan

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.