Ozan Güven, Serenay Sarıkaya ile çektirdiği bornozlu fotoğrafını paylaştı

Ozan Güven dün sosyal medya hesabından Fi dizisinde rol aldığı Serenay Sarıkaya ile çekilmiş bornozlu fotoğrafını paylaştı.

Başarılı oyuncu Ozan Güven, sosyal medyanın akımına uyup perşembe günü eski fotoğraflarından bir tanesini paylaşarak TBT (Throw Back Thursday) yaptı.

Fi dizisinde, Serenay Sarıkaya’nın canlandırdığı Duru karakterine takıntılı şekilde aşık olan Can Manay’ı oynayan Ozan Güven, set günlerden bir fotoğraf paylaştı.

SERENAY’LA BORNOZLU FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Ozan Güven, Fi dizisi setinde çekilmiş bornozlu fotoğrafı, “Bak ne buldum” notuyla Serenay Sarıkaya’yı da etiketleyerek paylaştı. Ozan Güven’in gönderisi kısa sürede on binlerce beğeni aldı.

blank

“MÜKEMMEL”

Güven’in paylaşımını gören Sarıkaya, “Yaaa” diyerek kalpli öpücük emojisi koydu. Aynı dizide rol alan Mehmet Günsür ise “Mükemmel” yorumunu yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.