Ozan Güven-Deniz Bulutsuz davasında bakanlık devreye girdi

Sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddia edilen oyuncu Ozan Güven davasında bakanlık devreye girdi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, sevgilisi Ozan Güven tarafından şiddet gördüğü gerekçesiyle mağdur olan Deniz Bulutsuz'un davasına müdahil olmak için mahkemeye başvurdu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına avukatı Mustafa Kurtuluş aracılığıyla başvurup, ünlü oyuncu Ozan Güven’in kendisini darp ettiği ileri sürerek şikayetçi olan Deniz Bulutsuz’un ihbarı sonrası başlatılan soruşturma tamamlanmış, Güven hakkında dava açılmıştı.

Ozan Güven çareyi villasını terk ederek buldu!

Hazırlanan iddianamede Ozan Güven’in ‘Cebir tehdit veya kişiyi hürriyetinden Yoksun kılma kasten yaralama hakaret’ suçlarından 13,5 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenmişti.

Ozan Güven - Deniz Bulutsuz
Ozan Güven – Deniz Bulutsuz

Dava, 58. Asliye Ceza Mahkemesine gönderilmişti. Mahkeme, geçtiğimiz günlerde davayı kabul ederek tarafların müdahil olduğu dosyanın 21 Ocak 2021 günü görülmesine karar vermişti.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde başlayacak olan yargılamaya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı müdahil olmak için dilekçe verdi.

‘BU DAVADA DENİZ’İN YANINDA OLMAK İÇİN DAVAYA MÜDAHİL OLMAK İSTİYORUZ’

Bakanlık avukatı tarafından dosyaya sunulan müdahil dilekçesinde, “Bakanlık gerekli gördüğü halde mağdur kadın çocuk ve aile bireylerine yönelik uygulanan şiddet ve ya Şiddet tehlikesi halinde açılan davaya müdahil olarak katılabilir. Bu davada Deniz’in yanında olmak için davaya müdahil olmak istiyoruz” denildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.