Ozan Güven çareyi villasını terk ederek buldu!

Ozan Güven, görüntü vermemek ve gelen tepkilerden uzak durabilmek adına Levent'te bulunan villasını terk etti.

Sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiaları ile suçlanan ve magazin basınından saklanan Ozan Güven, görüntü vermemek ve gelen tepkilerden uzak durabilmek adına Levent’te bulunan villasını terk etti.

Şiddet olayların hemen ardından apar topar evi terk eden Ozan Güven’den bir süredir haber alınamıyor ve bu dönemi gözlerden uzak yaşamak istediği düşünülüyor.

Sözcü gazetesinin haberine göre; görüntülenen fotoğraflarda evinin panjurlarının kapalı olduğu, toz içinde kalan arabasının uzun süredir kullanılmadığı ve motorsikletinin ise brandasının kapalı olduğu gözlendi.

blank

Komşularından edinilen bilgiye göre olayların ardından Ozan Güven dahil yardımcılarının bile eve gelmedikleri öğrenildi Hatta bir süredir görevlilerin elektrik, doğalgaz, su gibi saatlerin okuyamadıkları söylentiler arasında.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.