Ozan Güven çaldı Meryem Uzerli söyledi

Meryem Uzerli yeni filmi “Annemin Yarası” için stüdyoya girdi. Ünlü oyuncu, “The Dancing Bear” adlı şarkıyı söyledi, rol arkadaşı Ozan Güven de ona akordeon çalarak eşlik etti.

Başrollerini Ozan Güven ve Meryem Uzerli’in paylaştığı “Annemin Yarası” filmi, 11 Mart’ta vizyona girecek. Bu filmle Uzerli de şarkı söyleyen oyuncular kervanına katıldı. Filmin jenerik müziği için stüdyoya giren oyuncu, ABD’li şarkıcı Natalie Merchant’ın “The Dancing Bear” adlı şarkısını söyledi. Uzerli’ye rol arkadaşı Ozan Güven de akordeon çalarak eşlik etti.

Bu sene vizyona giren birçok filmde oyuncular şarkı söyledi. “Delibal”da Çağatay Ulusoy, “Ali Baba ve 7 Cüceler”de Cem Yılmaz, “Aşk Sana Benzer”de Fahriye Evcen, “Düğün Dernek 2: Sünnet”te Murat Cemcir ve Ahmet Kural şarkı söyleyerek müzikteki hünerlerini sergiledi.

Adı aşk dedikodularına karışan Ozan Güven ve Meryem Uzerli’nin filmdeki öpüşme sahneleri dikkat çekiyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.