Ozan Güven aylar sonra ilk kez görüntülendi

Sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla mahkemeye verilen ve Ocak ayında hakim karşısına çıkacak olan oyuncu Ozan Güven aylar sonra ilk kez görüntülendi.

Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddialarıyla 2021 Ocak ayında hakim karşısına çıkacak olan ünlü oyuncu Ozan Güven, Levent’teki evine motoruyla geldi. Ozan Güven’e darp iddialarıyla ilgili soru soruldu. Güven bu sorulara “Konu yargı sürecindedir”, “Yargı sürecini bekleyelim” demekle yetindi.

YouTube video

Babil dizisiyle ilgili soruya yanıt vermedi

Ozan Güven, reklam afişlerinin kaldırılması ve Babil dizisinden de gönderildiği iddialarıyla ilgili sorulara ise sadece “Çok teşekkür ederim kolay gelsin” cevabını verdi ve daha sonra evine giriş yaptı.

Ay Yapım, Ozan Güven’i Babil’in kadrosundan çıkarttı!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.