Ozan Doğulu’nun sevgilisinden ahlaksız teklif itirafı

Uzun süredir aranjör ve şarkıcı Ozan Doğulu ile aşk yaşayan Hera Kübra Aslan katıldığı bir programda, sunuculuk yaptığı dönemlerde ahlaksız teklif aldığını açıkladı.

Ozan Doğulu ile yaşadığı birliktelik sonucu ismini duyurmayı başaran şarkıcı Hera Kübra Aslan, yıllar önce yaşadığı bir taciz olayını katıldığı programda anlattı.

“İSTİFA ETMEK ZORUNDA KALDIM”

Melis Güvenç’in YouTube’da sunduğu programda samimi açıklamalar yapan Hera Kübra Aslan, sunuculuk yaptığı dönemde yaşadığı bir taciz olayını itiraf etti. Aslan, “Sunuculuk yaptığım kanallardan birinin genel müdürünün arkadaşı bana hayranmış; çiçek gönderdi kabul etmedim, yemeğe çıkmak istedi, oralı olmadım. Kanaldan ayrılmak zorunda bırakıldım” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.