Ozan Doğulu’nun ihanet gecesi

Kenan Doğulu’nun kardeşi Ozan Doğulu çapkınlıkta yakalandı. 10 yıllık evli ve 3 kız çocuk babası olan müzisyen sosyetik güzel Tuğba Peksayar ile öpüşürken görüntülendi.

Evli müzisyen Ozan Doğulu sosyetik güzel Tuğba Peksayar ile çapkınlık yaparken yakalandı. Arnavutköy’de eğlenen Doğulu ve Peksayar’ın sarmaş dolaş otururken sürekli öpüşmeleri dikkat çekti. Sabahın ilk ışıklarına kadar birlikte samimi şekilde vakit geçiren ikili, gazetecilerin görüntü aldığını fark edince panik oldu. Sağa sola kaçışan ikili, sonrasında mekanın ışıklarını kapattırarak kaçış planı yaptı. Doğulu, bu sırada yanlarında bulunan bir arkadaşlarını gazetecilerin yanına gönderip gitmelerini istedi.

2 YIL ÖNCE DE YAKALANDI

Olumsuz yanıt alan Doğulu, Peksayar’ı mekan içinde bırakıp çıkış yaptı. Peksayar da 10 dakika sonra çıktı. 10 yıl önce evlendiği Ece Doğulu’dan üç kızı olan Doğulu iki sene önce Duygu Çetinkaya ile yakalanmıştı. Eşinin o dönem hamile olduğu için affettiği konuşulan müzisyenin bu sefer evliliğini nasıl kurtaracağı merak konusu oldu. Güneş

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.