Ozan Doğulu’dan yanlış açı açıklaması

Ozan Doğulu, dün sabaha karşı Arnavutköy’deki Whisper’da, cemiyet hayatının tanınmış simalarından Tuba Peksayar’la objektife yakalandı.

Ozan Doğulu, önceki gece Tuba Peksayar’ın da aralarında bulunduğu bir grup arkadaşıyla Whisper’daydı. İkili saatler ilerledikçe yakınlaştı, mekan boşaldıktan sonra da bar bölümüne geçip sohbete orada sarmaş dolaş halde devam etti. Ancak dışarıda habercilerin olduğu öğrenilince içeride panik başladı. Hemen mekanın ışıkları kapattırıldı.

Bir erkek arkadaşıyla dışarı çıkan Doğulu, soruları duymazdan geldi, sokak köpeğini gösterip “Sokak köpeklerini de korumak lazım değil mi?”dedi.

Ondan 10 dakika sonra Peksayar kapıda göründü. Genç kadın, içerideki samimi halleriyle ilgili soruya sinirlendi: “Ozan arkadaşım be!”

Ozan Doğulu’dan açıklama geldi

Yıllara dayanan arkadaşlık, tamamen tesadüfi olarak karşılaşılan bir mekanda, yanlış açıdan çekilen bir fotoğraf ile yanlış anlaşılmaya yol açarak huzurumuzu kaçırmıştır.

Gerçekdışı olan bu habere itibar edilmemesini ve asılsız haberlerle taraflara rahatsızlık verilmemesini rica ederim.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.