Ozan Doğulu ft Gülden Mutlu & Bahadır Tatlıöz “Uzun Lafın Kısası”

Ozan Doğulu, Gülden Mutlu ve Bahadır Tatlıöz’ün seslendirdiği “Uzun Lafın Kısası” isimli yeni single çalışmasında duygusal bir dans parçasıyla karşımıza çıkıyor.

Ocak ayı sonunda DGL Music & Entertainment etiketi ile dinleyiciyle buluşacak olan ve düzenlemesini Ozan Doğulu’nun yaptığı “Uzun Lafın Kısası” parçasının sözü ve müziği Bahadır Tatlıöz’e ait.

Klip çekimi 5 saat gibi rekor bir sürede gerçekleşti

Yönetmenliğini Bahadır Tatlıöz’ün yaptığı ve çekimleri eski bir bira fabrikasında gerçekleşen klip, rekor denebilecek 5 saat gibi kısa bir sürede tamamlandı.

Klip teması olarak OZ Club adında bir gece kulübü konsepti oluşturuldu. Ozan Doğulu ise, klipte sahibi olduğu OZ Club’de sahne alan Gülden Mutlu ve Bahadır Tatlıöz’ün performansını izlemeye gelen gece kulübü patronunu canlandırıyor. Çekimleri keyifli bir ortamda gerçekleşen klipte izleyenleri aynı zamanda bir de sürpriz bekliyor.

Ozan Doğulu imzası haline gelen hareketli parçalarından sonra, bu kez “Uzun Lafın Kısası” ile müzikseverleri hüzünlü bir parçayla dans ettirmeye hazırlanıyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.