Öz amcası Murat Başoğlu ile uygunsuz bir şekilde görüntülenen Burcu Başoğlu, eşinden boşandı

Öz amcası Murat Başoğlu ile uygunsuz bir şekilde görüntülenen Burcu Başoğlu, eşi Selçuk Kabadayı’dan boşandı.

50 yaşındaki ünlü sunucu Murat Başoğlu, 2 yıl önce 35 yaşındaki yeğeni Burcu Başoğlu ile teknede magazin gazetecileri tarafından görüntülenmişti. Uygunsuz fotoğrafların ortaya çıkmasıyla büyük yankı uyandıran olay aylarca konuşulmuştu.

Skandalın ardından eşi Murat Başoğlu’nun arkasında duran Hande Bermek, baskılara dayanamayarak 11 Eylül 2017’de evliliğini sonlandırmıştı.

Burcu Başoğlu’nun eşi Selçuk Kabadayı ise, skandal patlak verir vermez eşinin kendisini Murat Başoğlu ile aldattığı iddiasıyla boşanma davası açmıştı. O dava bugün sonuçlandı. Mahkeme, ikilinin boşanmasına karar verirken Burcu Başoğlu’nun Selçuk Kabadayı’ya 100 bin TL maddi 100 bin TL manevi tazminat cezası ödemesine hükmetti.

blank
Murat Başoğlu – Burcu Başoğlu
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.