Oyunfor, GameX 2022’de Boy Gösterecek

Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinin (EEMEA) en büyük Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı GameX, 19-22 Mayıs 2022 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Satış portföyünde 85’ten fazla uluslararası oyun firmasını barındıran dijital oyun mağazası oyunfor.com, bu önemli fuarda kullanıcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi dolayısıyla iki yıldır gerçekleştirilemeyen Uluslararası Dijital ve Eğlence Fuarı GameX’in 16. yılında; oyunseverler, oyun geliştiricileri ve yayıncıları, basın mensupları ve sektör paydaşları bir araya gelecek. 19 Mayıs 2022 Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda gerçekleştirilecek olan GameX’e bu yıl 100 binin üzerinde ziyaretçinin katılması bekleniyor.

Ünlü influencerlar, Oyunfor standında!
19-22 Mayıs tarihlerinde, saat 10.00 – 18.00 saatleri arasında katılımcıları standında ağırlayacak olan Oyunfor, fuar boyunca birçok etkinlik düzenleyecek ve ünlü influencer’ları ziyaretçileriyle buluşturacak. Farklı saatlerde Oyunfor standını ziyaret edecek oyunseverler, sevdikleri influencer ile bir araya gelme, sohbet etme, oyun oynama ve firmanın düzenleyeceği sürpriz etkinliklere katılma şansını elde edebilecekler.

Oyunfor standında bulunacak olan influencer’lar şunlar:

  • Yasuo – Mustafa Yavuz

  • Lunaspiaa – Ceren Pektaş

  • Mert Güngördü

  • Güneş Özlü

  • Mustafa Ak

  • Porçay

PUBG Mobile ve Free Fire etkinlikleri
Ünlü influencer’ların katılımıyla gerçekleşecek olan etkinliklerin yanı sıra, Oyunfor standında PUBG Mobile ve Free Fire gibi popüler oyunlar için de turnuvalar düzenlenecek ve stand ziyaretçilerine birçok hediye dağıtılacak. Turnuvaları başarıyla göğüsleyenler, PUBGM UC ve Free Fire Elmas kodları kazanabilecekler. Tişört, mouse pad, bileklik ve kolye gibi birçok hediye de yine Oyunfor standında, stand ziyaretçilerine dağıtılmak için bekliyor olacak.

Büyük fuar, büyük eğlence
Oyunfor’un yanı sıra, GameX 2022’nin katılımcıları arasında PUBG Mobile’ın yapımcısı dünya devi Tencent Games; GameOn ve Tivibu markalarıyla Türk Telekom, blockchain teknolojileri geliştiren Funverse Games, Monster Energy, Arma Computer, Hawk Chair, Almila Oyuncu Odası, Hado ve daha birçok marka bulunuyor.

Game Factory partnerliğinde organize edilecek GameX’in iş geliştirme (B2B) alanında ise Google, analitik çözümler sunan Adjust ve oyun sektöründe insan kaynağı hizmeti sağlayan Zindhu HR gibi markalar sponsor olarak yer alıyor. Ayrıca yurt dışından birçok konuşmacının katılacağı GameX iş geliştirme (B2B) alanındaki 3 günlük konferans programında; Oyun Tasarımcıları, Geliştiricileri, Yapım ve Yayıncıları Derneği de (OYUNDER) sektörün geleceğiyle ilgili bir panel düzenleyecek.

19-20-21-22 Mayıs 2022 tarihinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan GameX 2022’nin biletleri şu anda satışta. Oyunfor ve GameX 2022 ile ilgili daha fazla bilgi almak için oyunfor’u ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.