Oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekiyor!

Kuruluş Osman dizisinde Bizanslı Samuel karakteriyle ekrana gelen Umut Mirza, kısa sürede yeteneği ile öne çıkmayı başardı.

Umut MİRZA, Türkiye’nin dünya çapında tescillenmiş en iyi fiziğe sahip erkeği. 2016’da Tayland’da düzenlenen Mr. Global yarışmasından “En İyi Fizik” ve “En Maskülen Erkek” ödülleriyle göğsümüzü kabarttı. Şu sıralar ATV’de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde Bizanslı Samuel karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Umut Mirza tam bir spor tutkunu.

Kendi kurmuş olduğu Mirza Academy ile bu tutkusunu profesyonel olarak da devam ettiriyor. Umut Mirza yeteneklerinin sadece sporla kalmadığını da ispatlıyor. Şimdiye kadar yer aldığı dizi, reklam ve klip projeleri ile de oyunculuk yeteneğini sergileyen Mirza’nın İspanya, İtalya ve Dubai’de modellik deneyimleri de bulunmakta. Mütevaziliği ve cana yakınlığı ile dikkat çeken genç oyuncu ilerleyen dönemlerde süpriz projelere imza atacağını söylüyor.Umut MİRZA başrolüne sahip olduğu Burak ÖZÇİVİT’in KURULUŞ OSMAN dizisine dahil oldu. MİRZA yapımda Bizanslı SAMUEL karakteriyle hayat veriyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.