Oyuncular Sendikası Vahide Perçin için harekete geçti

Oyuncular Sendikası Genel Başkanı Vahide Perçin’in ismi ile açılmış olan sahte bir sosyal medya hesabı, sözde bir yardım için para toplanmaya başlandı. Sendika, bu durum üzerine yasal yollara başvuracaklarını açıkladı.

Oyuncular Sendikası, sendikanın genel başkanı ünlü oyuncu Vahide Perçin’in ismi ile açılan sahte sosyal medya hesabı için uyarı açıklamasında bulundu.

Para toplanması amacıyla sahte Twitter hesabı açıldığını belirten sendika, konu ile ilgili yasal yollara başvuracaklarını söyledi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Sendikamızın Genel Başkanı Vahide Perçin adına para toplanmak amacıyla sahte bir Twitter hesabı açılmış olduğu bilgisi tarafımıza iletilmiştir. Başkanımız Vahide Perçin’in hiçbir mecrada sosyal medya hesabı bulunmamaktadır.

‘YASAL YOLLARA BAŞVURULACAK’
vahide_percin Twitter hesabı üzerinden gönderilen mesajlara ve atılan tweet’lere lütfen itibar etmeyiniz. Ayrıca konu hakkında ivedilikle yasal yollara başvurulacaktır. “

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.