Oyuncu Tolga Sarıtaş’ın eski sevgilisi, yeni sevgilisiyle iş ortağı oldu!

Tolga Sarıtaş'ın eski sevgilisi Berrak Tüzünataç, yeni sevgilisi Zeynep Mayruk ile iş ortağı oldu. Tüzünataç, modacı Zeynep Mayruk'un kıyafetleri için objektif karşısına geçti.

Berrak Tüzünataç, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla görenleri şaşırttı.

Berk Suyabatmaz’la aşk yaşadığı dönemde iş adamının eski eşi Burcu Esmersoy, Tüzünataç’ın fotoğraflarını beğenmişti. O dönem “Burcu benim arkadaşım” değil diyerek kıyameti koparan güzel modelden beklenmedik bir hamle geldi.

blank

Berrak Tüzünataç, eski aşkı oyuncu Tolga Sarıtaş’ın şimdiki modacı sevgilisi Zeynep Mayruk’un bir tasarımıyla objektif karşısına geçti. Önceki gün pozlarını Instagram sayfasından paylaşan Tüzünataç’ın, Mayruk’u etiketlemesi gözden kaçmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.