Oyuncu Tolga Güleç’in 2 yıl hapsi isteniliyor

Oyuncu Nihat Tolga Güleç ‘mağduru’ olduğu davada sanık avukatına hakaret ettiği gerekçesiyle yeni bir davanın ‘sanığı’ oldu.

Güleç hakkında “Kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret” suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı

ALT TARAFI AVUKATA SÖYLEDİK

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre, geçtiğimiz yıl Kasım ayında Anadolu 6. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşma sırasında sanık avukatı Mutena Güven, tanık dinletme talebi olduğunu belirtti. Bu talep üzerine o davada ‘mağdur’ olan oyuncu Güleç, avukat Güven’e, “Neye tanık dinletecekmiş, kaç para verdin” şeklinde hakaret içeren beyanlarda bulundu. Bu konunun konuşulduğu sırada Güleç, “Alt tarafı avukata söyledik” diyerek hakaret teşkil eden sözlerine devam etti.

2 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Nihat Tolga Güleç hakkında “Kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret” suçundan 1 yıldan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi’ne dava açıldı. Soruşturma sırasında ifadeye gelmeyip savcılıkça hakkında çıkarılan yakalama kararıyla ifadesi alınan oyuncu Güleç’in yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.