Oyuncu Ozan Güven ile spiker Nazlı Özçelik aşk yaşıyor

Oyuncu Ozan Güven ile spiker Nazlı Özçelik aşk yaşıyor. Yılın son aşk dedikodusu bomba etkisi yarattı.

Aşk hayatlarında aradığı mutluluğu bulamayan Ozan Güven ile Nazlı Özçelik’in gizli aşk yaşadığı iddiası, ikilinin Emirgan Gizli Kalsın’da el ele eğlenmesi ve birbirlerini sosyal medyada takibe almasıyla ortaya çıktı. İlk olarak 3 Aralık’ta gerçekleşen GQ Türkiye ‘Men of The Year 2015’ ödül töreni gecesinde yakınlaştıkları iddia edilen Güven ile Çelik’in aşklarının kanıtı olarak ise Darüşşafaka Doğuş Basketbol takımının, Turkish Airlines Euroleague’de Top 16’ya çıktığı Volkswagen Arena’da gerçekleşen zafer maçını birlikte izlemesi gösteriliyor. İkilinin bu maçta çocuklarını da bir araya getirmesi dikkatlerden kaçmadı. Ozan Güven oğlu Ali, Nazlı Çelik ise kzı Kayra ile maç heyecanını birlikte yaşamıştı.

GİTTİ MERYEM GELDİ NAZLI
Serdar Bilgili ile üç aylık ilişkisini Şubat 2015’de nikah masasına taşıyan ve 6 ay sonra evliliğini tek celsede bitiren Nazlı Çelik, Burak Öztarhan’la yaptığı ilk evliliğini 2012 yılında sonlandırmıştı. Aşkta mutluluğu yakalayamayan Çelik’in gönlünü kaptırdığı Ozan Güven’in de uzun yıllar birlikte olduğu yönetmen Türkan Derya’dan boşandıktan mutluluğu Meryem Uzerli de yakaladığı sanılmıştı. Ancak çiftin birlikteliği uzun sürmedi.

Çift dikkatleri üzerlerine çekmemek için basın mensuplarına poz verirken, arkadaşları Tülin Şahin’i aralarına Saba Tümer’i de yanlarına alarak poz verdi. Yeniyüzyıl Gazetesi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.