Oyuncu Mine Tugay’ın yeni imajı takipçilerini ikiye böldü

Zalim İstanbul dizisinin final yapması üzerine radikal bir karar alan Mine Tugay imaj değişikliğine gitti. Kızıl saçları ile tanınan Mine Tugay'ın saçlarının rengini değiştirmesi sosyal medyada gündem oldu. Tugay'ın bazı takipçileri kızıl saçlı halini beğenirken, bazıları ise yeni imajın daha iyi olduğunu dile getirdi.

Ünlü oyuncu Mine Tugay aldığı radikal kararla sosyal medyayı salladı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde rol alan Mine Tugay dizinin final yapmasının ardından imajını değiştirdi. Daha önce kızıl olan saçlarını kumral tonlara boyayan Tugay kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Yeni imajını Instagram hesabı üzerinden paylaşan oyuncu: “Biraz değişikliğin zamanı gelmişti. Teşekkürler Okan Seyhan. Yine şahane oldu” ifadelerini kullandı.

Kanal D yöneticisi Murat Saygı, işinden kalan vaktini Mine Tugay ile aşk yaşayarak geçiriyor

Ünlü oyuncu bu paylaşımının ardından Twitter’da kısa süre içerisinde TT oldu. Bir anda Türkiye gündemine giren oyuncunun yeni hali hayranlarını ikiye böldü. Bazıları Tugay’ın yeni halini beğenirken bazıları ise kızıl saçlı halinin daha çok yakıştığını dile getirdi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.